به گزارش جام جم آنلاین همدان، مریم جلالی در زمینه اهمیت همدان در حوزه صنایع دستی گفت: همدان برای ما از جهات مختلفی اهمیت دارد، چراکه دو شهر جهانی را در خود جای داده است.
وی بیان کرد: این استان در سطح بینالمللی بهعنوان یک برند شناخته میشود؛ چه بهدلیل هگمتانه و غار علیصدر، چه بهخاطر فرهنگ غنی و فوقالعادهای که دارد. ما باید بتوانیم صنایعدستی همدان را نیز بهعنوان یک کالای باکیفیت و هویتی در جهان معرفی کنیم.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور در ادامه به جایگاه صنایعدستی در ملایر و لالجین اشاره کرد و افزود: خوشبختانه ملایر توانسته کاستیهای لازم برای تبدیلشدن به یک شهر جهانی را برطرف کند. لالجین نیز باید در مسیر ارتقای کیفیت، استانداردسازی و طبقهبندی هنرمندان، صنعتگران و بازرگانان نقشآفرینی کند. هر چقدر استانها، شهرستانها و حتی روستاهای ما بتوانند در صنایع فرهنگی و صنایعدستی خود خلاقیت به خرج دهند و در بازارهای جهانی حضور پیدا کنند، ما هم حمایت خواهیم کرد.
جلالی در زمینه آخرین اقدامات معاون صنایعدستی برای حمایت از هنرمندان عنوان کرد: صنایعدستی باید از فردگرایی خارج شود و تشکلهای حرفهای، انجمنها و اتحادیهها شکل بگیرند. امیدواریم بتوانیم این روند را تسهیل کنیم. همچنین شهرداریها، فرمانداریها و سایر نهادها باید با یک انسجام قوی، در کنار میراث فرهنگی، گردشگری و اقتصاد، سیاستگذاری و برنامهریزی کنند. این هماهنگی باعث میشود که بدون آسیب به محیط زیست، بتوانیم در برابر چالشهای اقتصادی مقاوم باشیم.
وی در پایان در زمینه شرایط فعالیت هنرمندان صنایع دستی گفت: هنرمندان ما در تمامی عرصهها حضور دارند، بهویژه در نهمین جشنواره صنایعدستی فجر و جایزه سرو سیمین امسال، هنرمندان همدان، حضور چشمگیری دارند دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد